Diskuse na téma: Modernizace vozového parku MHD v Brně

Brno, město uprostřed Evropy, které má přes 400 tis. obyvatel, se neustále rozrůstá. Tím vzniká také potřeba zkvalitňovat městskou hromadnou dopravu v Brně, a to jak z hlediska možností cestování, tak kvality vozového parku. Druhou možností se dnes budeme zabývat.

číslo

Martin - 19.4.2010 21:37:06
odpověď
Na lince 1 nejezdí 13T vůbec, protože tam kapacitně nestačí. Tam jezdí asi 10 nízkopodlažních vozidel (velkokapacitní nebo obousměrné šaliny) a zbytek klasický soupravy modernizovaný s transparentem nebo starý cedulový. Na lince 6 potom každý druhý spoj jezdí nízkopodlažní (převážně 13T). Pokud chceš mít jistotu že pojedeš novou moderní, jezdi ve spojích označený symbolem vozíčku. Je možný že zrovna jezdíš tak, že ti v Kr.Poli nenavazuje 13T, ale jinak opravdu polovina spojů tam je zajištěna novými vozy 13T nebo Vario.

ian von rave - 19.4.2010 17:33:28
Martine, děkuji za odpověď, v praxi to bohužel vypadá jinak: Do Řečkovic modernizované a nové soupravy (konkrétně 13T zmizely úplně) nejezdí ani z 50% (a to jsem ještě optimista, na druhou stranu mám možná prostě jen smůlu), na autobusy z Řečkovic moderní tramvajové soupravy u nádr. KrPole nenavazují vůbec (0%). Takže ve směru z Řečkovic mám možná smůlu, od nádraží Kr. Pole mám možnost navazující spoj vynechat... Upřímně, čekám víc.

Martin - 16.4.2010 22:12:34
s Tím tě rád seznámím: Na lince 1 jezdí 4 velkokapacitní nízkopodlažní soupravy a 20 souprav (většina modernizovaných) a 5 obousměrných šalin. Na lince 6 jezdí zpravidla 10 nízkopodlažních šalin designu porše a 10 klasických kloubových starších šalin. Na ostatních linkách je to různé, ale dá se říci, že 90 procent šalin je modernizována určitým způsobem a 10 procent sou opravdu původní šroty(ty kloubový ještě s cedulama např.) obnova postupně pokračuje, i když pomalu než by měla.

ian von rave - 16.4.2010 10:35:58
Docela by mě zajímal časový harmonogram a počet rekonstruovaných tramvají. Poslední dobou (od změny j.ř.) mám pocit, že směrem krPole jezdí jen šrot T3 a K2 a bez nízkopodlažního článku.

Facebook