Tento týden v anketě zvítězila naprosto legendární hospoda U Bláhovky. Podnik, kde vedle sebe na baru najdete typického štamgasta, moderního manažera, cyklistu, studenta, muzikanta... Místo, kam na pivo chodí celé Brno i za cenu, že si ho vypije na chodníku.
rampa - 20.3.2011 16:25:07
re blahovka
tak teda nevím,jak koukám bláhovka je jak zatracována tak i milována,asi bude nejlepší osobni poznatek.nejsu žádnej navonenej frája a přednost dávám normálním knajpam,takové ty nalešteny hogo fogo a prd moc nepreferuju.dostanu li podmíraka ozvu se jako všude,to mne problém delat nebude a koleno si dam rad a rozhodne nebude potreba dumat nad nesmrtelnosti brouka,ja mam rad kazdou knajpu kde se nadlabu a dobre nachlastam.tak teda go to blahovka
Vazoun - 11.10.2010 16:46:57
Pivo výborný, ale...
S přidrzlýma pinglama bych neměl problém, to k tomu patří. Co mně ale fakt vadí, je okrádání v podobě neskutečných podmíráků, takže tam nechodím.
sarah - 14.8.2010 23:54:59
.
U Bláhovky je to o něčem jiným, než o luxusním prostředí, které tady někteří vyžadují. Tam je to o té atmosféře, tohle přece v žádné jiné hospodě nezažiješ. Ten prostor je naprosto úžasnej. A když vevnitř není místo, tak venku to skvěle žije taky, kde je problém? V jiné hospodě taky nezažiješ, že se dobrá polovina zákazníků baví venku na chodníku. Sem nejdete pro gastronomický zážitek první kategorie, ale pro zábavu. A pivo je tam rozhodně kvalitní, to nemůžete popřít. A všechny ty negativa který tady všichni té hospodě vytýkají jsou pro mě osobně spíš pozitiva, který přispívají k její jedinečnosti a skvělé atmosféře. Tím, že je tam tak narváno máš možnost se vždcky seznámit s někým novým, tam se nechodí na večeře ve dvou, tam se chodí bavit. Obsluha má taky skvělej přístup, nepáře se s tím a pivo sází na stoly bez ptaní, jestli chceš další. Nechápu slečinky, který potřebují prvni cenovou na to, aby si daly škopka. U Bláhovky je to prostě jedinečný. Kdo potřebuje stříbrný příbory ať si zajde na pivo do Grandu. Já zůstávám věrná místu, odkud se mi nikdy nechce domů.
enter - 19.9.2008 19:47:05
blahofka
blahofka je bordel. kdyz jsem tam byl poprve tak jsem premyslel ze se ve dverich otocim a potahnu jinam. a mel jsem tak udelat. koleno se docela dalo ale to ze jsem praticky nemel kde jist je jina vec. pivo bych zaradil na stupnici do 10 na cca 5-6. a obsluha 2-3.
humus.
hic.
neskutecne nahuleno.
nagger - 6.8.2008 17:38:09
pajzl
Takovej pajzl jako Bláhovka se jen tak nevidí - kdo chce za nadprůměrný pivo utratit luxusní peníze, hurá tam - za tyto vysoce nadstandartní ceny navíc dostanete příšerné prostředí 8.kategorie - tedy prehistorický odřený poškozený nábytek, staré oprýskávající flekaté stěny, záchodky, které by neschválil ani totálně ožralý hygienik, úžasnou nefunkční klimatizaci a prach odpadávající z "osvětlovací techniky 19.století". Poblité a pomočené okolí je již jen třešničkou na dortu.
...chce se mi blejt velebnosti....
Pivař - 28.8.2007 16:39:36
Kritika
No, s tou kvalitou piva ta někdy U Bláhovky není zase tak
horký. Pivní hladinka je málokdy, když má službu třeba
Honza, tak ten dělá čepice s pěnou, která spadne za lO-l5
vteřin , no hrůza...Ale některým lidem to je zjevně úplně jedno, ti by pili třeba i ...
Honzula - 23.7.2007 13:59:39
Už to někdo napsal v diskuzi
Je to takovej automatismus, někde jsem v diskuzi četl názor, který mi mluví z duše..."kemo, bláhovka je prostě špica a hotovec" takže to budou všichni tvrdit i kdyby byla uprostřed lokálu hromada hoven..."
P.S. Zatím je jen na chodníku často namočeno a nazvraceno....
Petr - 23.7.2007 13:51:32
Autor zjevně pil moc
Tak nevím, jestli pán je z Brna, že nezná Grohovu, Gorkého a Stojanovu ulici. I kdyby tam to pivo bylo tak výtečný, jako že není, tak v takovémto prostředí (tělo na tělo v hospodě nebo na chodníku) si ho může vychutnávat jen gastronomický barbar. tečka
jh - 30.5.2007 10:34:30
K níže uvedenému článku od prince. Zajímalo by mě o které vzdálenější hospodě píše. Dík
Malý princ - 18.5.2007 0:02:08
Abyste se nepos*ali
"Blahofka" je super!! muzete me tam potkat dost casto proc ne kdyz bydlim za rohem a toci dobrou Plzen, ale rozhodne to neni nejlepsi pivo v Brne natosh v Evrope, clanek to vystihuje tak jak to je, ale ja si este radej zajedu do vzdalenejsi hospody kde si pinkl nerika o trinkgeld a kde pivo nebyva casto pod mirou a hlavne si tam v pohode sednu a pokecam z prateli a ne se domahat ctverecniho metru na chodniku s kriglem v ruce a pritom se divat jak okolo prohaneji urciti lide svoje kone aby si dali jedno pivo prave na Blahovce..